Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Váš nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Můžete mě kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Jiří Link velkoobchod a moloobchod (e-shop WOBLERYZUSA) se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek se sídlem Korunní 731/10, Praha 2 120 00, identifikační číslo:69518203, zapsané v Živnostenském rejstříku vedeném u Městské části Praha 2, Úřad městské části / Úřad živnostenský - 120 39 Praha 2 Náměstí míru 20 ,č.j.: MCP2/084266/2012/OZ-REG/VHa (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z mého blogu

29.03.2019 WOBLERY
Woblery Berkley číst celé
Fotografie produktů
24.02.2019 ABU GARCIA
Fotografie produktů
Blog je zaměřen na reálné fotografie produktů z tohoto webu číst celé
Zkušenosti s woblery rok 2019
24.02.2019 WOBLERY
Zkušenosti s woblery rok 2019
Blog je zaměřen na vše okolo woblerů číst celé
Informace I.

O mně / o firmě

Jak nakupovat

GDPR

EET

FACEBOOK

 

 

Rybářská dobrodružství

Záhájení 2019

Výlet I.

Výlet II.

Výlet III.

Výlet IV.

Informace II.
Logo
Jiří Link
Jsem k dispozici: 8 - 18:00 hod
Použité obrázky produktů a loga slouží pouze pro popis a jsou majetkem příslušných vlastníků. / / / © 2014 - 2019 / Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz