Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

INFORMACE

arr3NewsletterLeták - Slevy na listopad a prosinec ke stažení ZDE ... arr3O mně - o firmě V této zemi se vyrábějí - podle mého názoru - nejdůmyslnější a nejúspěšnější nástrahy na velké... arr3Jak nakupovatNakupovat v obchodu WOBLERYZUSA můžete těmito způsoby: 1. elektronicky systémem e-shop 2.... arr3Kopírování obrázků zneužívání duševního vlastnictvíChtěl bych požádat internetové prodejce, aby nekopírovali obrázky z tohoto webu ke svým komerčním... arr3SoutěžO největší rybu - sumce a štiku chycenou na nástrahy koupené v tomto e-shopu Fotografie ryb... arr3SSL zabezpečeníTento web je zabezpečen certifikátem SSL. ... arr3EET Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku! Zároveň je... arr3GDPR Prohlášení o ochraně osobních údajů Při uchování a zpracování osobních údajů zákazníků... arr3Odstoupení od kupní smlouvyke stažení zde... arr3Reklamační protokol ke stažení zde...

ZVÝHODNĚNO

Cena 713 Kč
SKLADEM
Cena 790 Kč
SKLADEM
Cena 800 Kč
SKLADEM

ANKETA

Věříte těmto nástrahám.?

BELIEVER 46% GRANDMA LURE 22% MUSKIE STALKER 22% ERC & JAKE 11%



.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Jiří Link velkoobchod a moloobchod (e-shop WOBLERYZUSA) se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení se sídlem Korunní 731/10, Praha 2 120 00, identifikační číslo:69518203, zapsané v Živnostenském rejstříku vedeném u Městské části Praha 2, Úřad městské části / Úřad živnostenský - 120 39 Praha 2 Náměstí míru 20 ,č.j.: MCP2/084266/2012/OZ-REG/VHa (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů