Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

INFORMACE

arr3NEWSLETTERLeták - Slevy na listopad a prosinec ke stažení ZDE ... arr3O MNĚ - O FIRMĚ......V této zemi se vyrábějí - podle mého názoru - nejdůmyslnější a nejúspěšnější nástrahy na velké... arr3JAK NAKUPOVATNakupovat v obchodu - WOBLERYZUSA - můžete těmito způsoby: 1. elektronicky systémem e-shop 2.... arr3Kopírování obrázků - zneužívání duševního vlastnictvíChtěl bych požádat internetové prodejce, aby nekopírovali obrázky produktů z tohoto webu ke svým... arr3SOUTĚŽO největší rybu - sumce a štiku chycenou na nástrahy koupené v tomto e-shopu Fotografie ryb... arr3SSL zabezpečeníTento web je zabezpečen certifikátem SSL. ... arr3EET Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.! Zároveň je... arr3REKLAMAČNÍ PROTOKOL KE STAŽENÍ ZDE... arr3ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVYKE STAŽENÍ ZDE... arr3OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o ochraně osobních údajů Při uchování a zpracování osobních údajů zákazníků...

REDUKOVÁNO

Cena 808 Kč
SKLADEM
Cena 808 Kč
SKLADEM
Cena 1 150 Kč
SKLADEM

ANKETA

Věříte těmto nástrahám.?

BELIEVER 48% GRANDMA LURE 21% MUSKIE STALKER 21% ERC & JAKE 10%



.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Jiří Link velkoobchod a moloobchod (e-shop WOBLERYZUSA) se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes se sídlem Korunní 731/10, Praha 2 120 00, identifikační číslo:69518203, zapsané v Živnostenském rejstříku vedeném u Městské části Praha 2, Úřad městské části / Úřad živnostenský - 120 39 Praha 2 Náměstí míru 20 ,č.j.: MCP2/084266/2012/OZ-REG/VH (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu jiri.link@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů