Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Váš nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Můžete mě kontaktovat.
FACEBOOK
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Jiří Link velkoobchod a moloobchod (e-shop WOBLERYZUSA) se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti se sídlem Korunní 731/10, Praha 2 120 00, identifikační číslo:69518203, zapsané v Živnostenském rejstříku vedeném u Městské části Praha 2, Úřad městské části / Úřad živnostenský - 120 39 Praha 2 Náměstí míru 20 ,č.j.: MCP2/084266/2012/OZ-REG/VHa (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z mého blogu

Fotografie produktů
24.02.2019 ABU GARCIA
Fotografie produktů
Blog je zaměřen na reálné fotografie produktů z tohoto webu číst celé
Zkušenosti s woblery rok 2019
24.02.2019 WOBLERY
Zkušenosti s woblery rok 2019
Blog je zaměřen na vše okolo woblerů číst celé
Informace I.

O mně / o firmě

Jak nakupovat

GDPR

EET

FACEBOOK

 

 

Rybářská dobrodružství

Záhájení 2019

Výlet I.

Výlet II.

Výlet III.

Výlet IV.

Informace II.
Logo
Jiří Link
Použité obrázky produktů a loga slouží pouze pro popis a jsou majetkem příslušných vlastníků. / / / © 2014 - 2020 / Všechna práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz